Blomkålsmuffins

De her blomkålsmuffins er både luftige, bløde og saftige. Man kan tilføje de krydderier man ønsker, fx. paprika, tørret basilikum eller karry. Man kan også tilføje kød som fx. skinkestrimler.

Antal: Ca. 10-12 stk alt efter størrelse på forme

Alder: kan spises fra 6 måneder

Opbevaring: På køl eller frys

350 g blomkålsris (friske eller fra frost)

4 æg

3 spsk fintrevet løg

1 spsk olie

100 g revet mozzarella

120 ml valgfri mælk

50 g havregryn

135 g hvedemel

1 tsk bagepulver

Evt. tørret krydderier

Tænd ovnen på 175° varmluft.

Kog blomkålsrisene et par minutter, hæld og pres vandet fra.

Bland alle ingredienser sammen i en skål og rør godt rundt.

Hæld dejen i muffinsforme, gerne af silikone, men kke et must

Bag muffins i ca. 35 min. midt i ovnene. Lad køle helt inden de tages ud formene og serveres.

Del på de sociale medier
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest

Andre opskrifter

Sødkartoffeldeller

Grøntsagsdeller er et rigtig godt alternativ til de sædvanlige frikadeller. De her med sødkartoffel er så lækre og bløde, og hvis du bager dem i ovnen kommer der ikke en hård skorpe på og derfor nemmere for de helt små at spise.

Blomkålsmuffins

De her blomkålsmuffins er både luftige, bløde og saftige.
Man kan tilføje de krydderier man ønsker, fx. paprika, tørret basilikum eller karry. Man kan også tilføje kød som fx. skinkestrimler.

DADELKUGLER

Mums de smager godt de her.
Jeg når ofte at få spist halvdelen inden Sia får fornøjelsen af dem.
En sundere snack som også sagtens kan gives med i madpakken.

FRENCH TOAST VAFLER

French toast er bare en lækker spise, og nu kan du altså lave dem på verdens nemmeste måde. Nemlig som vafler.
Vafler er også rigtig gode at sidde med for de helt små.
Gør det rigtig lækkert og server dem med fx lidt blåbærmos til og en lille klat flødeskum til de lidt ældre.