Sødkartoffeldeller

Grøntsagsdeller er et rigtig godt alternativ til de sædvanlige frikadeller. De her med sødkartoffel er så lækre og bløde, og hvis du bager dem i ovnen kommer der ikke en hård skorpe på og derfor nemmere for de helt små at spise.

Alder: kan spises fra 6 måneder

Opbevaring: På køl eller frys

250 g kogt sødkartoffel

1/2 squash (ca.120 g)

2 spsk fintrevet løg

1 æg

50 g finvalsede havregryn

60 g hvedemel

Knivspids peber

Evt. krydderier

Skyl og riv squashen . Mas sødkartoffel i en skål og tilsæt resten af ingredienserne og rør godt rundt.

Lad dejen hvile i ca. 5 min. Lav små deller og bag dem i ovnen ved 200° ca. 20 min. eller steg dem på en pande ved middelvarme i fedtstof.

Del på de sociale medier
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest

Andre opskrifter

Sødkartoffeldeller

Grøntsagsdeller er et rigtig godt alternativ til de sædvanlige frikadeller. De her med sødkartoffel er så lækre og bløde, og hvis du bager dem i ovnen kommer der ikke en hård skorpe på og derfor nemmere for de helt små at spise.

Blomkålsmuffins

De her blomkålsmuffins er både luftige, bløde og saftige.
Man kan tilføje de krydderier man ønsker, fx. paprika, tørret basilikum eller karry. Man kan også tilføje kød som fx. skinkestrimler.

DADELKUGLER

Mums de smager godt de her.
Jeg når ofte at få spist halvdelen inden Sia får fornøjelsen af dem.
En sundere snack som også sagtens kan gives med i madpakken.

FRENCH TOAST VAFLER

French toast er bare en lækker spise, og nu kan du altså lave dem på verdens nemmeste måde. Nemlig som vafler.
Vafler er også rigtig gode at sidde med for de helt små.
Gør det rigtig lækkert og server dem med fx lidt blåbærmos til og en lille klat flødeskum til de lidt ældre.